Google Analytics - Webbanalys när den är som absolut bäst

Med Google Analytics kan du se vad på din webbplats som genererar flest leads och intäkter?

Google Analytics spelar en viktig roll i samtliga projekt gällande sökmotoroptimering och sponsrade länkar som SökordsProffsen arbetar med. Det är viktigt både för er och för oss att se att vi når resultat. Med SökordsProffsen kan du som kund känna dig trygg med att vi vet vad vi gör.

Google Analytics

Hur arbetar SökordsProffsen med Google Analytics och hur kan det hjälpa mig?

Google Analytics är verktyget som genom korrekt konfiguration och användning talar om vilka sökord och vilken trafik som leder till störst försäljning för dig som kund. SökordsProffsen har mångårig erfarenhet av Google Analytics och erbjuder full service för installation, mätning, support och utbildning i Google Analytics.

SökordsProffsen kan med fördel även agera stöd vid A-B tester och och har också lång erfarenhet av mål- och kanaluppsättning. I Google Analytics analyserar vi webbplatsen och hur besökarna använder den, sätter upp relevanta mål och kanaler samt ger konkreta rekommendationer för bästa möjliga utveckling på webbplatsen.


Google Analytics och Google AdWords

För att få ut mesta möjliga av din AdWordskampanj bör Google Analytics kopplas samman med Google AdWords. På så vis kan vi mest effektivt se vilka annonsutformningar, kampanjer och sökord som leder till högst ROI.


Google Analytics och intern sökfunktion

Har du en intern sökfunktion på webbplatsen kan du med hjälp av Google Analytics spåra vilka sökord och sökfraser besökaren använt sig av. Oerhört viktig information som många gånger går förbi.Önskar du en bättre placeringar i sökmotorerna – Anlita då oss på SökordsProffsen

Ring oss på 0416-100 70 eller använd kontaktformuläret till höger så berättar vi mer.